Imię: Marek
Nick: mArQeZ
Gadu-Gadu: 4999071
Skąd jesteś: Kacwin (Podhale)
Przeszłość klanowa: nie byłem jeszcze w żadnym klanie
Stare nicki: -brak- chociaż przy instalacji miałem domyślnie Major
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Chcę sobie znaleźć jakiś klan a słyszałem, żę RP jest spoko
Jak często grasz w soldata ?/b] ostatnio po parę godzin dziennie...
[b]Czy będziesz udzielał sie na forum ?: czemu nie
Czego słuchasz ?: muzyka klubowa, hip-hop, i takie fajne utworki które da się słuchać
a tu mój ostatni secik, który wydałem --> fajnie się słucha przy soldacie --> http://www51.zippyshare.com/v/24766966/file.html
Na tak.
Ta grałem z Markiem , dobry jest , tzn. napewno od swojego brata
A ja moge grac w kazdej chwili Y2J ;]
Jeśli chodzi o test... to grałem z Y2J to tak średnio mi poszło.. wieczorem z kolei grałem z kilkoma osobami z waszego klanu (grupowe) i tam już było o wiele lepiej..
Nie wiem czy wam zależy na graczu, który dobrze gra 1v1?? czy ogólnie w grupie
Zawsze można się dokształcić grając z lepszymi graczami
Andrzej Duda
Zostajesz przyjęty na okres próbny. Przez następne kilka dni musisz pokazać na co cię stać. Graj dużo sparingów 2vs2 razem z brainlessem i wstawiaj screeny z każdej rozgrywki na forum. No i obowiązkowo przyjdź na trening w niedziele
Enjoy
Kurde... jeśli mógłbym prosić.. w ten weekend mam 3 egzaminy... no i może być lipnie z tym graniem... a w niedzielę będę wracać z KRK do siebie, chyba że zdążę jeszcze... no, ale później po tym weekendzie mi zostają już tylko 2 egzaminy co tydzień, także będę miał dużo więcej czasu na grę...
o dziś wygrałem 1v1 z Aroxem 2 mapy
Hehe no pewnie, że nie ucieknie tylko dlatego piszę, że w najbliższym czasie może być ciężko... ;/ Jak się uda wszystko pozdawać to będę w siódmym niebie
Dobra, masz moje błogosławieństwo, tylko się po ulicach nie rozbijaj zamiast się uczyć...
Jeśli chodzi o Marka dobrze gral mix'a. A jeśli chodzi o mnie wczoraj z Vimpem i Nolim 3:0 wygralismy z OS ( co prawda sami sie przyznali ze sa najslabsi z OS , ale wygrana to wygrana ;] )