Imiê: Marek
Nick: mArQeZ
Gadu-Gadu: 4999071
Sk±d jeste¶: Kacwin (Podhale)
Przesz³o¶æ klanowa: nie by³em jeszcze w ¿adnym klanie
Stare nicki: -brak- chocia¿ przy instalacji mia³em domy¶lnie Major
Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ?: Chcê sobie znale¼æ jaki¶ klan a s³ysza³em, ¿ê RP jest spoko
Jak czêsto grasz w soldata ?/b] ostatnio po parê godzin dziennie...
[b]Czy bêdziesz udziela³ sie na forum ?: czemu nie
Czego s³uchasz ?: muzyka klubowa, hip-hop, i takie fajne utworki które da siê s³uchaæ
a tu mój ostatni secik, który wyda³em --> fajnie siê s³ucha przy soldacie --> http://www51.zippyshare.com/v/24766966/file.html
Na tak.
Ta gra³em z Markiem , dobry jest , tzn. napewno od swojego brata
A ja moge grac w kazdej chwili Y2J ;]
Je¶li chodzi o test... to gra³em z Y2J to tak ¶rednio mi posz³o.. wieczorem z kolei gra³em z kilkoma osobami z waszego klanu (grupowe) i tam ju¿ by³o o wiele lepiej..
Nie wiem czy wam zale¿y na graczu, który dobrze gra 1v1?? czy ogólnie w grupie
Zawsze mo¿na siê dokszta³ciæ graj±c z lepszymi graczami
Andrzej Duda
Zostajesz przyjêty na okres próbny. Przez nastêpne kilka dni musisz pokazaæ na co ciê staæ. Graj du¿o sparingów 2vs2 razem z brainlessem i wstawiaj screeny z ka¿dej rozgrywki na forum. No i obowi±zkowo przyjd¼ na trening w niedziele
Enjoy
Kurde... je¶li móg³bym prosiæ.. w ten weekend mam 3 egzaminy... no i mo¿e byæ lipnie z tym graniem... a w niedzielê bêdê wracaæ z KRK do siebie, chyba ¿e zd±¿ê jeszcze... no, ale pó¼niej po tym weekendzie mi zostaj± ju¿ tylko 2 egzaminy co tydzieñ, tak¿e bêdê mia³ du¿o wiêcej czasu na grê...
o dzi¶ wygra³em 1v1 z Aroxem 2 mapy
Hehe no pewnie, ¿e nie ucieknie tylko dlatego piszê, ¿e w najbli¿szym czasie mo¿e byæ ciê¿ko... ;/ Jak siê uda wszystko pozdawaæ to bêdê w siódmym niebie
Dobra, masz moje b³ogos³awieñstwo, tylko siê po ulicach nie rozbijaj zamiast siê uczyæ...
Je¶li chodzi o Marka dobrze gral mix'a. A je¶li chodzi o mnie wczoraj z Vimpem i Nolim 3:0 wygralismy z OS ( co prawda sami sie przyznali ze sa najslabsi z OS , ale wygrana to wygrana ;] )